10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFlutur, despre plecarea din PDL a unor parlamentari: Lăsăm opoziţia să facă...

Flutur, despre plecarea din PDL a unor parlamentari: Lăsăm opoziţia să facă exerciţii de zvonistică

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur spune că nu există indicii care să susţină speculaţiile despre iminenta plecare din partid a unor parlamentari democrat-liberali la partidele din opoziţie, informează Newsin.

Democrat-liberalul a apreciat că recenta defectare la PSD a deputatului Călin Potor este un accident, şi nu un prim parlamentar democrat-liberal care trece în barca opoziţiei. “Este o campanie a adversarilor politici să scoată în judeţe fel de fel de zvonuri pe fondul acestei perioade când văd că unii, pe la malul mării sau în Deltă, îşi pregătesc moţiuni, se visează unii cu o guvernare specială. Este problema lor”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Acesta a adăugat că liderii democrat-liberali intenţionează să strângă şi mai mult colaborarea cu grupul parlamentar, o nouă întâlnire cu aleşii naţionali a BPN-ului fiind preconizată pentru săptămâna viitoare. “Conducerea PDL se va întâlni cu grupurile parlamentare în perioada următoare, vom pregăti o foaie de parcurs cu priorităţile legislative. Lăsăm pe cei din opoziţie să facă exerciţii de zvonistică, aşa cum au fost învăţaţi”, a conchis democrat-liberalul.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă