FOTO: Sabin Malisevschi / SPORT PICTURES

Finala campionatului național de handbal feminin se joacă în Cupa României

SCM Rm. Vâlcea și CSM București vor juca finala Cupei României Fan Courier la handbal feminin. Meciul orgoliilor este programat la ora 18.00 și va fi televizat de TVR 1.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 12:24

SCM Rm. Vâlcea și CSM București, echipele care erau clasate în această ordine în Liga Florilor în momentul în care Federația Română de Handbal a decis înghețarea campionatului și neacordarea titlului de campioană, au ocazia să arate astăzi cine este regina handbalului feminin românesc.

Cele două echipe își vor disputa Cupa României, singurul trofeu pus în joc în anul competițional 2019 – 2020. SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în finala competiției fără să joace meciul din sferturile de finală cu Dunărea Brăila, echipă care a înregistrat nouă infectări cu coronavirus în lot și nu a mai participat la Final Four. În semifinale, oltencele au trecut la pas de Rapid București, scor 30 – 23, după ce la pauză aveau un avans de patru goluri.

CSM București nu avut vreo emoție în semifinala cu Gloria Buzău, formație pe care a zdrobit-o cu un categoric 30 – 16. De remarcat că în prima repriză formația din Buzău nu a reușit să înscrie decât șase goluri.

SCM Rm. Vâlcea și CSM București și-au disputat trofeul Cupei României și în 2019, atunci când s-au impus „tigroaicele” din Capitală. FRH a decis ca anul acesta câștigătoarea Cupei României să fie declarată și câștigătoare a Supercupei României.

Comentarii