FOTO: digisport.ro

FCSB urcă pe primul loc în Liga 1

FCSB a fost condusă dar s-a impus cu 4 – 1 în meciul cu FC Botoșani și a trecut pe primul loc în clasament, devansând Universitatea Craiova la golaveraj.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.11.2020 - 11:11

FCSB a început rău meciul cu FC Botoșani și s-a văzut condusă în minutul 19 după reușita lui Florescu. Reacția a fost intensă și imediată iar peste doar două minute Man a adus egalitatea pe tabela de marcaj.

După pauză pe teren a rămas o singură echipă, FCSB, cele trei goluri marcate de Tănase (min.51 din penalty), Man (min.53) și din nou Tănase (min. 71) asigurând o victorie la scor, 4 – 1.

„Am avut o primă repriză cu un început ezitant. Important este faptul că ne-am revenit rapid, iar în repriza a doua am controlat total jocul. E o victorie importantă pentru noi în momentul de faţă. Man şi Tănase sunt într-o formă bună, mă bucur pentru ei, însă vreau să remarc jocul întregii echipe şi victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială.”, a spus la finalul meciului Anton Petrea, antrenorul FCSB.

FCSB a ajuns la al cincilea succes consecutiv, a egalat-o la puncte pe Universitatea Craiova și i-a suflat acesteia primul loc grație unui golaveraj impresionant: 28 goluri marcate și 10 primite.

 

Comentarii