9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFCSB urcă pe primul loc în Liga 1

FCSB urcă pe primul loc în Liga 1

FCSB a început rău meciul cu FC Botoșani și s-a văzut condusă în minutul 19 după reușita lui Florescu. Reacția a fost intensă și imediată iar peste doar două minute Man a adus egalitatea pe tabela de marcaj.

După pauză pe teren a rămas o singură echipă, FCSB, cele trei goluri marcate de Tănase (min.51 din penalty), Man (min.53) și din nou Tănase (min. 71) asigurând o victorie la scor, 4 – 1.

„Am avut o primă repriză cu un început ezitant. Important este faptul că ne-am revenit rapid, iar în repriza a doua am controlat total jocul. E o victorie importantă pentru noi în momentul de faţă. Man şi Tănase sunt într-o formă bună, mă bucur pentru ei, însă vreau să remarc jocul întregii echipe şi victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială.”, a spus la finalul meciului Anton Petrea, antrenorul FCSB.

FCSB a ajuns la al cincilea succes consecutiv, a egalat-o la puncte pe Universitatea Craiova și i-a suflat acesteia primul loc grație unui golaveraj impresionant: 28 goluri marcate și 10 primite.

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă