17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFCSB s-a „împiedicat” de Academica Clinceni

FCSB s-a „împiedicat” de Academica Clinceni

În pofida tuturor vocilor care dădeau ca sigură victoria formației roș-albastre, vicecampioana a ținut să infirme calculele hârtiei și a „reușit” doar un egal în meciul cu Academica Clinceni, ratând astfel ocazia de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Cele mai mari ocazii ale primei reprize au aparținut trupei lui Ilie Poenaru, care a avut și o bară, la șutul lui Dobrescu. De cealaltă parte, Florinel Coman a cadrat o lovitură liberă în minutul 23, însă nu l-a bătut pe portarul advers.

Nici în mitanul secund FCSB nu a fost mai inspirată, iar nou-intrații Moruţan şi Gnohere nu au adus un plus în joc. Dennis Man putea salva onoarea roş-albaştrilor pe final, însă Miguel Santos a fost la post și a salvat la șuturile expediate de „perla” lui Gigi Becali.

Imediat după partidă, antrenorul gazdelor a afișat o atitudine relaxată. În ciuda jocului slab prestat de elevii săi, Bogdan Vintilă nu a părut prea deranjat. „E un punct câștigat. Se adaugă în zestrea noastră. Decât deloc, e bine și așa. Nu s-a terminat campionatul acum, mai sunt meciuri de jucat”, a declarat tehnicianul.

Acesta a fost contrazis de patronul Gigi Becali, care a criticat prestația jucătorilor pe care îi plătește. „Nu mă așteptam la așa ceva. Singurul care a jucat a fost Man. M-a deranjat atitudinea. După un meci ca ăsta, mă gândesc să nu mai investesc, să nu mai dau bani”, a spus finanțatorul FCSB-ului.

În celălalt meci disputat luni, FC Botoșani a surclasat-o pe Hermannstadt cu scorul de 2-1. După acest rezultat, Dinamo este matematic eliminată din cursa pentru un loc de play-off. Cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat, elevii lui Dusan Uhrin au 31 de puncte, iar ocupanta locului șase (ultimul care duce în play-off), Viitorul, are 38 de puncte.

Etapa următoare programează marele derby al României, Dinamo – FCSB, ultimul din această ediție a Ligii 1. Meciul va avea loc pe 16 februarie și se va disputa pe Arena Națională.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă