15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFCSB l-a transferat pe Juvhel Tsoumou

FCSB l-a transferat pe Juvhel Tsoumou

Atacantul congolez, născut pe 27 decembrie 1990, s-a pregătit alături de roş-albaştri în ultima săptămână şi va purta tricoul cu numărul 49.

”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a declarat atacantul african.

Hama Juvhel Fred Tsoumou şi-a reziliat pe 2 septembrie contractul cu FC Hermannstadt, pentru care a jucat în acest sezon în patru partide, marcând un gol.

În ediţia trecută de campionat, africanul a jucat 37 de partide pentru sibieni, marcând 7 goluri, la care se adaugă un gol în două meciuri în Cupa României şi un gol în două meciuri de baraj pentru Liga I.

Tsoumou a mai jucat în cariera sa la Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Preston North End, Plymouth Argyle, TSV Hartberg (Austria), FK Senica (Slovacia), SV Waldhof Mannheim, SV Wacker Burghausen şi Ermis Aradippou (Cipru).

Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă