9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFC Voluntari e în al nouălea cer, FCSB la prima înfrângere

FC Voluntari e în al nouălea cer, FCSB la prima înfrângere

FC Voluntari continuă forma bună arătată încă de la finalul sezonului competițional trecut. Formația pregătită de Mihai Teja s-a impus în fața FCSB prin câte un gol marcat în fiecare repriză: Mailat, minutul 29, și Ricardinho, minutul 64.

FCSB nu a reușit decât să limiteze proporțiile scorului iar golul marcat de Man cu patru minute înainte de final contează doar pentru statistici și nu are efect în clasamentul pe puncte.

„Nu mă revanşez faţă de nimeni. Este meseria mea. Băieţii au făcut un joc bun, au alergat mult, au jucat cu inimă. Am spus că îi respectăm pe cei de la FCSB, dar nu ne este frică. Mă bucur că băieţii au înţeles mesajul şi au jucat foarte bine. Îi felicit şi sunt mândru de ei.”, a spus fericit la final Mihai Teja, fost antrenor și la FCSB.

„O primă repriză nu tocmai satisfăcătoare, am intrat prost în joc, nu am avut agresivitatea dorită. În repriza a doua am jucat mai bine. Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba. Am primit gol din fază fixă.”, a comentat, vizibil afectat, Toni Petrea, antrenorul echipei FCSB.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă