28.2 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăSportFC Barcelona - primul antrenament după perioada de izolare

FC Barcelona – primul antrenament după perioada de izolare

Messi s-a prezentat în cursul dimineţii la centrul sportiv de la Sant Joan Desi, părăsind terenul după o pregătire individuală de o oră şi jumătate, fără să mai treacă pe la duşuri sau vestiare, conform protocolului stabilit.

Alături de decarul sud-american s-au mai pregătit separat vineri şi alţi jucători, între care francezul Antoine Griemann, chilianul Arturo Vidal, germanul Marc-Andre ter Tegen sau spaniolii Jordi Alba, Gerard Pique şi Sergi Roberto.

A fost prezent pe terenul de antrenament şi atacantul uruguayan Luis Suarez, supus unei artroscopii la genunchi pe 20 ianuarie şi a cărui perioadă iniţială de inactivitate era estimată la patru luni.

„Luis Suarez va fi achiziţia noastră în perioada de mercato din izolare”, a afirmat recent Eder Sarabia, secundul lui FC Barcelona, citat de presa spaniolă.

Jucătorii Barcelonei şi-au putut relua pregătirile după ce conducerea clubului a anunţat că niciunul dintre testele pentru depistarea Covid-19 la care au fost supuşi nu a fost pozitiv.

Conducerea Ligii spaniole de fotbal a dezminţit vineri informaţia conform căreia s-ar fi decis deja reluarea campionatului Spaniei pe 20 iunie, afirmând că acest lucru depinde de acordul autorităţilor.

„Nu există date confirmate de reluare a competiţiei. Vom începe şedinţele de pregătire şi aşteptăm decizia guvernului cu privire la etapele stabilite. Intenţia noastră este să revenim în competiţie în luna iunie, dar numai în baza deciziei guvernului”, a precizat LaLiga într-un comunicat.

Cele mai citite
00:01:47

Pelosi: „Nu vom permite Chinei să izoleze Taiwanul”

Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților din SUA, este fermă și spune că nu va permite Chinei să izoleze Taiwanul. Președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi,...
00:01:12

Imagini aeriene surprind un „firenado” în California

Mai multe imagini aeriene surprind un „firenado” în California, ceea ce înseamnă că incendiul a format mai multe turnuri de foc. Peste 200 de pompieri...
00:00:39

Armata ucraineană: Rusia încearcă să stabilească controlul asupra regiunii Donețk

Rusia atacă zeci de ținte civile și militare în încercarea sa de a stabili controlul deplin asupra regiunilor Lugansk și Donețk din estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU