0.9 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăSportFC Barcelona - primul antrenament după perioada de izolare

FC Barcelona – primul antrenament după perioada de izolare

Messi s-a prezentat în cursul dimineţii la centrul sportiv de la Sant Joan Desi, părăsind terenul după o pregătire individuală de o oră şi jumătate, fără să mai treacă pe la duşuri sau vestiare, conform protocolului stabilit.

Alături de decarul sud-american s-au mai pregătit separat vineri şi alţi jucători, între care francezul Antoine Griemann, chilianul Arturo Vidal, germanul Marc-Andre ter Tegen sau spaniolii Jordi Alba, Gerard Pique şi Sergi Roberto.

A fost prezent pe terenul de antrenament şi atacantul uruguayan Luis Suarez, supus unei artroscopii la genunchi pe 20 ianuarie şi a cărui perioadă iniţială de inactivitate era estimată la patru luni.

„Luis Suarez va fi achiziţia noastră în perioada de mercato din izolare”, a afirmat recent Eder Sarabia, secundul lui FC Barcelona, citat de presa spaniolă.

Jucătorii Barcelonei şi-au putut relua pregătirile după ce conducerea clubului a anunţat că niciunul dintre testele pentru depistarea Covid-19 la care au fost supuşi nu a fost pozitiv.

Conducerea Ligii spaniole de fotbal a dezminţit vineri informaţia conform căreia s-ar fi decis deja reluarea campionatului Spaniei pe 20 iunie, afirmând că acest lucru depinde de acordul autorităţilor.

„Nu există date confirmate de reluare a competiţiei. Vom începe şedinţele de pregătire şi aşteptăm decizia guvernului cu privire la etapele stabilite. Intenţia noastră este să revenim în competiţie în luna iunie, dar numai în baza deciziei guvernului”, a precizat LaLiga într-un comunicat.

Cele mai citite

Batem pasul pe loc! 30 de km de autostradă, gata în 2022

Nici anul acesta nu vom reuși să avem prea mulți kilometri noi de austradă, în ciuda fondurilor uriașe din PNRR. 2022, sărac în autostrăzi Singurul...

Invață ce sunt îngrășămintele foliare și care sunt cele mai bune?

Îngrășământul foliar este un produs de îngrășământ conceput pentru a fi aplicat direct pe frunzele unei plante.  Un număr de companii produc o gamă de îngrasaminte...

Rusia somează SUA să-i răspundă cu măsuri „concrete” în criza din Ucraina

Rusia aşteaptă din partea Statelor Unite-SUA- măsuri "concrete" la solicitările formulate săptămâna trecută, în discuțiile pentru dezamorsarea crizei de la granița cu Ucraina, i-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU