14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1Fanii lui Michael Schumacher primesc o veste bună de la Jean Todt

Fanii lui Michael Schumacher primesc o veste bună de la Jean Todt

Fostul director al echipei Ferrari, Jean Todt, în cotidianul Bild, a dat o veste bună fanilor despre starea lui Michael Schumacher, la câteva zile după documentarul lansat pe Netflix despre fostul pilot neamţ.

Cei doi au colaborat în perioada Ferrari. „Situaţia lui Michael Schumacher se va îmbunătăţi încet şi sigur”, spune fostul director de la Ferrari.

Schumacher, de 7 ori campion mondial în Formula 1, se luptă din 29 decembrie 2013 pentru a-și reveni în urma unui accident grav la schi, care l-a băgat în comă şi l-a făcut să iasă de pe scena publică.

După 10 zile de la lansarea documentarului de pe Netflix dedicat campionului, Todt spune despre accidentul de la Méribel: „Va lăsa urmări”.

„Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident”, îşi aminteşte managerul (care a lăudat-o pe Corinna Schumacher acum o lună: „Dacă Schumi este încă în viaţă, este doar datorită Corinna Betsch”).

De 7 ani, fostul pilot, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Documentarul despre Michael Schumacher a fost lansat pe 15 septembrie și conține videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei.

Filmul a fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a are deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul soției lui Michael Schumacher, Corinna.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rectorul Universității din București limitează numărul notelor de 9 și 10 ce pot fi acordate studenților

În facultățile Universității din București (UB), la programele de studii de nivel licență, nu se vor putea acorda mai puțin de 5% și nu...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Rectorul Universității din București limitează numărul notelor de 9 și 10 ce pot fi acordate studenților

În facultățile Universității din București (UB), la programele de studii de nivel licență, nu se vor putea acorda mai puțin de 5% și nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă