13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportFalcă, despre absenţa la Congresul PDL: Nu cred că votul meu era...

Falcă, despre absenţa la Congresul PDL: Nu cred că votul meu era foarte important

Primarul Aradului, democrat-liberalul Gheorghe Falcă, a explicat de ce a lipsit la Congresul Naţional PDL, când Udrea a pierdut şefia partidului în favoarea lui Vasile Blaga, potrivit Realitatea.net. De asemenea, Falcă a vorbit, în aceeaşi intervenţie, şi despre acuzaţiile pe care i le aduce DNA-ul în dosarul de luare de mită.

“Cred că un vot la nivelul celor 5.000 de delegaţi nu este foarte important. Am plecat în SUA având o anumită ofertă, ratând anul aceste două invitaţii. Procedurile pe care trebuia să le realizeze domnul Geoană au avut nişte probleme şi s-a dus numai el. Doamna Udrea a obţinut un scor foarte bun”, a declarat Falcă, la Realitatea TV.

În aceeaşi intervenţie, primarului Aradului a explicat motivele pentru care a fost achitat n dosarul în care este acuzat de luare de mită.

“Sunt acuzat că am luat o casă în schimbul unui apartament plus o sumă de bani, pe care as fi primit-o ca mită. La mine e atât de simplu de demonstrat că sunt nevinovat pentru că DNA-ul spune că am o casă care costă 200.0000 de euro, din beton armat. Eu cred că înainte de a fi trimis în judecată trebuia să se facă o expertiză cu cineva care să intre în casă. Eu am fost acuzat fără ca cineva să intre în casă, care e făcută din cărămidă, din perioada interbelică”, a declarat Falcă.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă