12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalErik ten Hag rupe tăcerea în legătură cu renunțarea la acuzațiile de...

Erik ten Hag rupe tăcerea în legătură cu renunțarea la acuzațiile de tentativă de viol și agresiune asupra Greenwood

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, a rupt tăcerea în privința lui Mason Greenwood. Antrenorul “Diavolilor Roșii” a declarat că nu are “nimic” de adăugat după ce atacantul, în vârstă de 21 de ani, a fost exonerat de toate acuzațiile: “Nu pot spune nimic despre asta,” scrie The Sun.

De asemenea, el a refuzat să spună dacă a vorbit sau s-a întâlnit cu Greenwood sau dacă acesta va face parte din ancheta proprie a clubului în această situație.

Ten Hag a declarat: “Așa cum am spus, în acest moment, nu pot face comentarii despre proces. Nu pot spune nimic despre asta, mă refer la declarația clubului și în acest moment nu pot adăuga nimic”.

Și întrebat dacă vestea de ieri a afectat echipa înainte de meciul de mâine, a spus: “Trebuie să ne concentrăm întotdeauna asupra jocului. Aceasta este treaba noastră. De aceea ne aflăm aici”.

Ieri, Greenwood a fost exonerat de acuzațiile de tentativă de viol, agresiune și control coercitiv împotriva sa.

Greenwood a declarat că s-a simțit “ușurat” ieri, după ce toate acuzațiile penale împotriva sa – inclusiv tentativa de viol – au fost retrase de procurori.

Starul lui Man United a fost informat că Parchetul Coroanei a retras și acuzațiile de vătămare corporală efectivă și comportament coercitiv sau de control.

Decizia a fost luată după ce 12 martori – inclusiv femeia aflată în centrul acuzațiilor – au refuzat să spună mai multe despre ce s-a întâmplat.

Atacantul Greenwood, în vârstă de 21 de ani, a declarat: “Mă simt ușurat că această chestiune s-a încheiat și aș dori să mulțumesc familiei, celor dragi și prietenilor mei pentru sprijinul lor”.

Dar șefii de la United au anunțat că echipa desfășoară acum propria investigație privind comportamentul său în legătură cu afirmațiile – care au apărut online în ianuarie 2022.

El a fost arestat în ianuarie 2022, după ce au fost postate pe rețelele de socializare imagini sfâșietoare, împreună cu înregistrări video și audio, care sugerau că ar fi abuzat fizic de o femeie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă