22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportEmma Răducanu, primul mesaj după câștigarea US Open

Emma Răducanu, primul mesaj după câștigarea US Open

Emma Răducanu a postat primul său mesaj pe Twitter după câștigarea US Open, primul turneu de Grand Slam câștigat de tânăra în vârstă de doar 18 ani.„O aducem ACASĂĂĂ”, a scris jucătoarea britanică de tenis, postând două fotografii, una cu trofeul în brațe și una în care ține într-o mână trofeul și în cealaltă steagul Marii Britanii.

Emma Răducanu a scris istorie, reușind să câștige turneul US Open la doar 18 ani după ce a învins-o pe canadiana rieră) învingând-o în finală pe Leylah Fernandez în două seturi cu 6-4 6-3.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă