14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportElena Udrea: Ungureanu poate fi liderul unei forţe politice de dreapta

Elena Udrea: Ungureanu poate fi liderul unei forţe politice de dreapta

Mihai-Răzvan Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta, dar trebuie să vrea să facă acest lucru, a declarat, miercuri seara, la o emisiune a postului B 1 TV, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Anunţă Ungureanu un nou partid? “Mai am nevoie de o lună. Aşteptările clasei politice se vor concretiza”

”Cred că poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta. Are o cotă de încredere bună, ceea ce îi dă posibilitatea să-i adune în jurul său pe cei care ar dori să construiască această forţă politică de dreapta. Nu am avut o discuţie concretă (n.r. cu Mihai-Răzvan Ungureanu în această privinţă) şi nici nu ne-a ofertat. Dar din toate frământările noastre legate de o forţă politică de dreapta cred că ne-am putea canaliza eforturile de a construi această forţă în jurul lui Mihai-Răzvan Ungureanu”, a spus vicepreşedintele PDL.

În context ea a negat zvonurile potrivit cărora fostul democrat-liberal Sorin Frunzăverde ar putea face un astfel de proiect politic, argumentând că pentru aceasta ar fi trebuit să rămână în PDL ”Frunzăverde nu poate face un proiect de dreapta într-o alianţă PSD – PNL. Putea dacă rămânea în PDL şi încerca o discuţie cu dreapta din PNL. Nu spun că este imposibil acest proiect în viitor însă nu Sorin Frunzăverde va fi liantul”, a argumentat Elena Udrea.

Cele mai citite

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Mărăşeşti din...
Ultima oră
Pe aceeași temă