15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportEchipele din Tour de France vor fi excluse dacă minim doi membri...

Echipele din Tour de France vor fi excluse dacă minim doi membri vor fi testați Covid pozitiv

Uniunea Internațională pentru Ciclism (UCI) a propus vineri inițial ca o astfel de excludere din cursă să se aplice doar piloților, adăugând că decizia a fost luată de o unitate guvernamentală franceză care supraveghează criza coronavirusului.
Anunțul vine în ziua de deschidere a competiției cu 21 de etape în jurul Franței și întărește sentimentul de eșec al acestei ediții, echipajele înscrise în Turul Franței confruntându-se cu un număr pozitiv de teste PCR în creștere în fiecare zi petrecută în franța.
Primul ministru francez, Jean Castex, a reclasificat joi orașul de plecare în Tour de France, Nice, ca zonă roșie Covid-19.
Acest lucru a fost anticipat, au spus organizatorii, în timp ce se luptau pentru a prezența fanilor în zonele de plecare și sosire, precum la spectacolele și paradele de dinaintea cursei.
Concurentul belgian Lotto a raportat două cazuri joi, dar mecanicii echipei în cauză au fost deja înlocuiți și echipa va pleca de la Nisa sâmbătă după-amiază cu restul plutonului.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă