Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipele din Tour de France vor fi excluse dacă minim doi membri vor fi testați Covid pozitiv

Echipele vor fi excluse din Turul Franței dacă cel puțin doi membri, inclusiv personalul, dau rezultate pozitive pentru coronavirus, a declarat sâmbătă Christian Prudhomme pentru AFP.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

29.08.2020 - 17:15

Uniunea Internațională pentru Ciclism (UCI) a propus vineri inițial ca o astfel de excludere din cursă să se aplice doar piloților, adăugând că decizia a fost luată de o unitate guvernamentală franceză care supraveghează criza coronavirusului.
Anunțul vine în ziua de deschidere a competiției cu 21 de etape în jurul Franței și întărește sentimentul de eșec al acestei ediții, echipajele înscrise în Turul Franței confruntându-se cu un număr pozitiv de teste PCR în creștere în fiecare zi petrecută în franța.
Primul ministru francez, Jean Castex, a reclasificat joi orașul de plecare în Tour de France, Nice, ca zonă roșie Covid-19.
Acest lucru a fost anticipat, au spus organizatorii, în timp ce se luptau pentru a prezența fanilor în zonele de plecare și sosire, precum la spectacolele și paradele de dinaintea cursei.
Concurentul belgian Lotto a raportat două cazuri joi, dar mecanicii echipei în cauză au fost deja înlocuiți și echipa va pleca de la Nisa sâmbătă după-amiază cu restul plutonului.

Citește totul despre:

Comentarii