26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportEchipele de fotbal din China și-au reluat antrenamentele

Echipele de fotbal din China și-au reluat antrenamentele

Formaţiile din Superliga chineză au revenit de luni la antrenamente, în condiţiile în care sezonul ar fi trebuit să debuteze pe 22 februarie, conform programării iniţiale.

Mijlocul lui aprilie a fost menţionat un timp ca posibilă dată pentru startul campionatului, dar lucrurile s-au schimbat după ce Marouane Fellaini, mijlocaşul echipei Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus la revenirea în China.

Fotbalul a fost oprit în toată regiunea din cauza pandemiei. Meciurile din campionatul Japoniei ar urma să fie reluate pe 9 mai.

Toate cele 16 echipe din Superliga chineză au revenit în ţară. Echipa naţională, care se antrena în Emiratele Arabe Unite în vederea unor meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, ce au fost amânate, a sosit în weekend în insula Hainan.

În cazul echipei Shanghai SIPG, antrenorul portughez Vitor Pereira şi secunzii săi nu au fost prezenţi la şedinţa de pregătire, rămânând în izolare după întoarcerea lor în China. Acesta este un lucru obişnuit pentru tehnicienii şi jucătorii străini care au revenit în China.

Printre antrenorii din acest campionat este şi românul Cosmin Olăroiu, aflat pe banca echipei Jiangsu Suning.

Cele mai citite

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă