12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportDragnea: Este posibil ca Victor Ponta sa fie primit de Angela Merkel...

Dragnea: Este posibil ca Victor Ponta sa fie primit de Angela Merkel in mai sau iunie. Ponta: Infirm

UPDATE: Premierul Victor Ponta a infirmat anunţul făcut de vicepremierul Liviu Dragnea, potrivit căruia Ponta ar urma să fie primit la Berlin de către cancelarul german Angela Merkel, în luna mai sau iunie.

“Eu infirm”, a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat despre întâlnire, potrivit Gandul.info.

_ _ _ _

Premierul Victor Ponta ar putea fi primit de cancelarul german Angela Merkel în luna mai sau iunie, la Berlin, a afirmat duminică vicepremierul Liviu Dragnea.

Întâlnirea lui Victor Ponta cu Angela Merkel nu este ”neapărat” un efect al propunerilor făcute de şeful Executivului român la şefia Parchetelor, a subliniat Dragnea, potrivit Agerpres.

Citeşte şi „Uneori trebuie să te faci frate cu dracul“

”Este posibil ca premierul Ponta să fie primit de doamna Merkel în mai sau iunie. Este posibil, aşa am înţeles şi eu, nu neapărat ca efect al propunerilor făcute de Victor Ponta pentru şefii parchetelor, ci al unui complex de întâmplări. Faptul că, după alegerile din decembrie România nu a intrat într-o nouă criză politică, ba dimpotrivă a închis criza politică, cu costuri probabil, ca efect al închiderii acestui subiect, care devenise atât de periculos, şi anume perpetuarea stării de instabilitate din cadrul parchetelor, 20 şi ceva de procurori care ocupau interimar, în delegare sau aşa mai departe toate funcţiile de conducere, nu dădea senzaţia că acele instituţii pot funcţiona în mod corect şi nu dădea senzaţia nici în interior, nici în exterior şi probabil şi prestaţiei şi vizitelor dese pe care Victor Ponta le-a avut în exterior. A avut mai multe întâlniri cu lideri politici şi cred că al patrulea argument: informările pe care, probabil, ambasadele din România le-au transmis la cancelariile respective, informaţii corecte, informaţii despre modul cum acţionează Guvernul şi cum acţionează Victor Ponta şi USL-ul, în general”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă întâlnirea cu oficialul german este un efect al demersului de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu şi numirea procurorilor şefi.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă