22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportDorin Rotariu ar putea merge la o nouă echipă, după finalul campionatului...

Dorin Rotariu ar putea merge la o nouă echipă, după finalul campionatului din Belgia

”În principiu mă întorc la FC Bruges, fiindcă împrumutul meu se încheie în iunie”, a declarat mijlocaşul Dorin Rotariu, care joacă în acest sezon la altă echipă din campionatul Belgiei, Excel Mouscron.

La începutul actualei stagiuni, Dorin Rotariu a fost împrumutat de FC Bruges la Mouscron, unde are evoluţii apreciate. În acest moment se pune întrebarea dacă şefii lui Bruges îi vor oferi în vară o nouă şansă.

“Mai am doi ani de contract cu FC Bruges, aşa că vom vedea”, a spus mijlocaşul român, ce a reuşit şase goluri şi două pase decisive pentru Mouscron. Rotariu a înscris la sfârşitul lui martie unicul gol al meciului amical România – Suedia, disputat la Craiova.

Mouscron, care a fost antrenată în cea mai mare parte a sezonului de Mircea Rednic, este pe locul 4 în Grupa A a aşa-numitului play-off 2.

FC Bruges este foarte aproape de câştigarea campionatului, fiind lider în play-off 1, cu un avans de cinci puncte când mai sunt patru etape.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă