18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportDorin Rotariu ar putea merge la o nouă echipă, după finalul campionatului...

Dorin Rotariu ar putea merge la o nouă echipă, după finalul campionatului din Belgia

”În principiu mă întorc la FC Bruges, fiindcă împrumutul meu se încheie în iunie”, a declarat mijlocaşul Dorin Rotariu, care joacă în acest sezon la altă echipă din campionatul Belgiei, Excel Mouscron.

La începutul actualei stagiuni, Dorin Rotariu a fost împrumutat de FC Bruges la Mouscron, unde are evoluţii apreciate. În acest moment se pune întrebarea dacă şefii lui Bruges îi vor oferi în vară o nouă şansă.

“Mai am doi ani de contract cu FC Bruges, aşa că vom vedea”, a spus mijlocaşul român, ce a reuşit şase goluri şi două pase decisive pentru Mouscron. Rotariu a înscris la sfârşitul lui martie unicul gol al meciului amical România – Suedia, disputat la Craiova.

Mouscron, care a fost antrenată în cea mai mare parte a sezonului de Mircea Rednic, este pe locul 4 în Grupa A a aşa-numitului play-off 2.

FC Bruges este foarte aproape de câştigarea campionatului, fiind lider în play-off 1, cu un avans de cinci puncte când mai sunt patru etape.

Cele mai citite

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie...

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă