14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportDirectorul Loteriei Române a fost demis

Directorul Loteriei Române a fost demis

Directorul Loteriei Române, Cezar Marius Pantea, a fost demis de ministrul Finanțelor. El va fi înlocuit de omul de afacri Silviu Cârmaciu, potrivit Digi24.

Înlocuirea are loc chiar în momentul în care Loteria încearcă să schimbe întregul sistem informatic de operare a biletelor loto.

Potrivit sursei citate, achiziţia pentru care Loteria ar fi dispusă să plătească peste șapte milioane de euro a fost suspendată, după prezentarea la o emisiune Digi24 a detaliilor licitaţiilor la care participa o singură firmă.

Cezar Marius Pantea a fost înlocuit de ministrul Finanţelor cu omul de afaceri Silviu Cârmaciu. Cârmaciu este unic acţionar într-o firmă şi, din 2009, secretar general al Asociaţiei Camera de Comerţ şi Industrie Austria.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă