0.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăSportDeclarații - Emma Răducanu regretă că nu va juca cu Halep

Declarații – Emma Răducanu regretă că nu va juca cu Halep

Frumoasa Emma Răducanu a declarat, într-o conferinţă de presă online susţinută după eliminarea de la Transylvania Open, că regretă faptul că nu are ocazia să joace în semifinale împotriva Simonei Halep, dar speră ca aceasta să câştige turneul, conform Agerpres.

„Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câştige turneul. E unul dintre idolii mei, îmi place să o văd jucând. Este păcat că nu am ocazia să joc împotriva ei. Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne la Cluj să urmăresc meciurile ei sau voi merge la Bucureşti, voi vedea”, a declarat Emma.

Emma Răducanu a spus că s-a simţit obosită şi nu merita să câştige meciul cu ucraineanca Marta Kostiuk.

„Ea a jucat foarte bine şi pot spune că eu nu meritam să câştig azi. Am încercat să dau mai mult, dar azi am fost destul de letargică pe teren. A fost un meci greu pentru mine. Marta a fost concentrată… eu nu am fost 100% din punct de vedere fizic, m-am simţit obosită pe teren azi. Însă sunt şi astfel de zile. Nu am fost surprinsă de numărul mare de greşeli neforţate şi de duble greşeli, pentru că, după cum am spus, m-am simţit obosită. Ştiam de dimineaţă, de la antrenament… dar am vrut să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Însă azi nu a ieşit aşa cum mi-am dorit, din păcate. Este dezamăgitor să ai astfel de zile, dar trebuie să merg înainte, să şterg totul cu buretele”, a afirmat aceasta.

„Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine. A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici. Într-un fel am fost surprinsă de cât de tare m-au susţinut românii… aşa că îmi pare rău că nu am reuşit să joc mai mult la acest turneu. Sper însă că voi reveni la acest turneu sau la altul în România anul viitor. Sper să îi revăd pe fanii de aici, înseamnă mult pentru mine”, a transmis aceasta.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Divergențe în NATO, în relația cu Rusia. Unii membri nu vor să lupte

Încep să apară divergențe în NATO, în relația dintre această alianță și Rusia. Unii membri NATO ezită să ia parte la un conflict cu...

Dâncu explică că cei 1000 militari americani veneau oricum în România, indiferent de presiunile Rusiei în Ucraina

Ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, a declarat miercuri seară că decizia privind desfăşurarea în următoarea perioadă a unui contingent de 1.000 de militari americani...

CCR a decis în cazul lui Cîțu, la șefia Senatului

Curtea Constituțională a decis că Florin Cîțu a fost numit la conducerea Senatului în mod legal, după sesizarea de neconstituționalitate înaintată de fosta șefă...
Ultima oră
Pe aceeași temă