Dan Petrescu: Selecţionerul ar trebui să aibă ochi şi pentru Adrian Păun

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, sâmbătă, după meciul Sepsi – CFR Cluj, scor 1-1, că portarul Cosmin Vâtcă nu ar trebui să primească gol “pe colţul scurt”. El a menţionat că selecţionerul Cosmin Contra ar trebui să îl convoace pe Alexandru Păun.

Share

Rl online 0 comentarii

18.08.2019 - 08:30

“Adversarii, la singura lor ocazie, de fapt o lovitură liberă, au marcat. Sunt mândru de jucători pentru că merită acest tricou. Normal n-ai voie să iei gol pe colţul scurt. Trebuie să mă uit mai bine. A fost un cadou de-al nostru, Costache a pierdut mingea, a fost un fault inutil. Meritam victoria. Repriza a doua am avut ocazii, am controlat. Îmi pare rău de Costache, că după greşeala de la gol ar fi meritat să înscrie, a avut ocazii. Selecţionerul ar trebui să aibă ochi şi pentru Adi Păun. E într-o formă extraordinară”, a spus Petrescu la Look Plus.

De cealaltă parte, Csaba Laszlo consideră că pentru Sepsi remiza este un rezultat bun. El a precizat că jucătorii săi au fost puţin intimidaţi de faptul că jucau împotriva deţinătoarei titlului. “Cred că astăzi seară echipa mea a jucat cum trebuie să joci împotriva unei echipe ca CFR. Sunt puţin supărat pentru că am vrut să joc un pic diferit. Băieţii au făcut însă o muncă foarte bună. Şi CFR a jucat foarte bine. Am văzut la băieţi că au puţin frică şi nu este atât de bine, dar rezultatul cred că este bun pentru noi”.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Dylan Flores ’31 pentru gazde şi Alexandru Păun ’10 pentru campioana en titre.

Comentarii