13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Dan Petrescu: Nu e corect ca ei să aibă spectatori iar nou nu!

Dan Petrescu regretă că România nu permite spectactorilor să asiste din nou în tribune la meciurile de fotbal, chiar și în număr limitat, așa cum se întâmplă în multe dintre țările europene printre care și Bulgaria, țara adversarei de joi din prima etapă în grupele Europa League.

„Sincer mi-aş fi dorit să avem şi noi la retur spectatori. Avem şi noi nevoie de fani, nu numai cei bulgari să aibă. Nu e corect ca ei să aibă şi noi să nu avem.”, a spus Dan Petrescu înaintea meciului dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj, programat de la ora 19.55 pe stadionul din capitala Bulgariei.

ȚSKA Sofia a primit săptămâna trecută acceptul autorităților bulgare de a vinde 12.000 bilete la meciul cu CFR Cluj, respectiv 30% din capacitatea stadionului, iar presa sportivă bulgară anticipează că meciul din această seară se va ține cu casa închisă.

Tehnicianul vede AS Roma favorită certă pentru câștigarea grupei în vreme ce formațiile CFR Cluj, ȚSKA Sofia și Young Boys Berna se vor lupta pentru locul 2, cel care asigură calificarea în etapa următoare a competiției europene inter-cluburi.

Ultima oră
Pe aceeași temă