15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu este nervos și când câștigă

Dan Petrescu este nervos și când câștigă

CFR Cluj s-a apropiat din nou la un singur punct de Universitatea Craiova în fruntea ierarhiei Ligii Naționale și cu trei etape înainte de final lupta pentru campionat rămâne o afacere în doi. Campionii României au câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș cu un gol înscris în fiecare repriză: Deac, min.39 din lovitură de la 11 m, și Djokovici, min.49.

Victoria nu a schimbat starea de spirit a antrenorului Dan Petrescu iar acesta a răbufnit la final acuzând că oltenii beneficiază din plin de greșelile arbitrilor, ultimele la victoria Universității Craiova cu 2 – 1 în fața FCSB după două lovituri de la 11 metri primite și transformate.

„Nu mai pot să tac. S-au întâmplat multe în cele şapte meciuri de play-off. Cine ne va arbitra cu FCSB? Vor decide ce-i mai bine pentru Craiova! Craiova, dacă va fi arbitrată aşa, nu va avea probleme. Două penalty-uri clare pentru FCSB, i-a rupt tricoul lui Man şi n-a văzut nimeni…

Sincer vă spun, nu mă aştept ca Universitatea să se mai împiedice. E puternică din toate punctele de vedere. Doar noi putem să îi mai încurcăm. Sigur FCSB va dori să câştige cu noi, indiferent ce zice patronul. S-a plictisit lumea de CFR!”, a spus iritat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Antrenorul celor de la CFR Cluj nu i-a iertat nici pe centralii care l-au arbitrat în meciurile din play-off: ”Doamne fereşte, ce se întâmplă în România. Mi se pare incredibil, sincer. Se vede interesul şi cine trebuie să câştige campionatul. Cum e posibil? Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus. De două ori pe Popa şi de două ori pe Haţegan.

Am avut şi azi încă două penalty-uri. Au fost şi şapte faze dubioase. N-am primit mai nimic, decât un penalty pe care nu avea cum să nu-l dea. Am fost cei mai dezavantajaţi în acest play-off, mă aştept la arbitraje împotriva noastră şi de acum încolo.”

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă