13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportDan Diaconescu: Voiculescu îl va împinge la prezidenţiale, ca şi candidat din...

Dan Diaconescu: Voiculescu îl va împinge la prezidenţiale, ca şi candidat din partea PC, pe Mihai Gâdea

Fondatorul PPDD Dan Diaconescu a povestit miercuri seară, în cadrul unei emisiunii de pe B1 TV cum l-a cunoscut pe mogulul Dan Voiculescu, ce intenţii are acesta pentru următoarele alegeri prezidenţiale, dar şi cum a ajuns să conducă USL-ul din umbră.

„Dan Voiculescu e un produs al meu, eu l-am făcut cunoscut printr-un interviu, pe când lucram ca ziarist la Curierul Naţional. Eu i-am propus să facă presă, m-a ascultat. Dacă nu făcea presă sigur nu vorbeam acum despre el, nici despre USL de fapt. Aşa că prin 1991 lucram deja pentru el, eram primul său angajat civil şi primul angajat care l-a părăsit”, a povestit Dan Diaconescu, potrivit b1.ro.

Liderul PPDD mai spune că intenţia lui Dan Voiculescu este de a-l propune ca şi candidat la prezidenţiale din partea Partidului Conservator pe realizatorul de televiziune Mihai Gâdea.

„Fără Antena 3, USL nu avea nicio şansă să câştige alegerile. Totul a fost de fapt un război între Antena 3 şi celelalte televiziuni. Acum pisicuţul Ponta a sărit la beregata motanului Felix şi are mari şanse să-l învingă. Ponta încearcă acum o mişcare de a-l anihila pe Crin, care vrea scaunul de la Cotroceni. E un război clar pe faţă Ponta – Voiculescu. Vă dau eu scris că Voiculescu îl va împinge la preşedinţie ca şi candidat unic din partea Partidului Conservator pe Mihai Gâdea”, a mai spus Dan Diaconescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă