14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportCupa Mondială de rugby: Irlanda se impune la zero împotriva Rusiei

Cupa Mondială de rugby: Irlanda se impune la zero împotriva Rusiei

Deşi au dominat clar în cele 80 de minute, irlandezii au avut din nou probleme până au reuşit să desfacă defensiva ”urşilor” care într-o oarecare măsură au încercat să imite jocul niponilor din partida cu ”verzii”, încercând o apărare înaintată însă au fost mult mai puţin precişi.

Irlanda, care a debutat la CM 2019 de pe poziţia de lider în ierarhia internaţională dar acum a ajuns pe locul 4, speră ca Samoa sau Scoţia să învingă Japonia pentru a putea ocupa primul loc în grupă, poziţie pe care o deţine în prezent, cu 11 puncte acumulate.

În partida cu Rusia, R. Kearney, O’Mahony, Ruddock, Conway şi Ringrose au reuşit eseuri pentru Irlanda, care a luat şi punctul bonus ofensiv, trei dintre acestea fiind transformate de Sexton, iar două de Carty.

Rusia este a treia echipă de la turneul final (după Samoa şi Canada) care nu reuşeşte să înscrie niciun punct într-un meci din faza grupelor.

În clasament, Irlanda este urmată de Japonia, care are 9 puncte, apoi Scoţia (5 pct), Samoa (5 pct) şi Rusia (0 pct). Următorul meci va fi cel dintre Japonia şi Samoa, pe 5 octombrie, la Toyota.

Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă