17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportCum vrea să rămână Ponta în istorie

Cum vrea să rămână Ponta în istorie

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe Facebook, că actuala guvernare va rămâne în istorie cu partea guvernamentală, întrucât este formațiunea politică care a relansat România.

”Noi vom rămâne în istorie cu partea guvernamentală – am relansat‪#‎România‬ și am scos-o din acea groapă. Vom lăsa o țară care se află acum pe primul loc la creșterea economică în‪#‎UE‬, cu salarii și pensii crescute, cu dublarea alocațiilor pentru copii și toate celelalte măsuri. Scandalurile de zi cu zi nu cred că rămân”, a declarat Ponta pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentată de DNA pe numele său, despre motivul pentru care nu vrea să demisioneze din funcția de prim-ministru al României, dar și despre proiectele realizate de USL.

Astfel, premierul a anunțat că a pus la dispoziție apartamentul său pentru sechestru, întrucât nu dorea să se pună sechestru pe averea soției sale, Daciana Sârbu. El a mai precizat că a aflat pe surse că urmează să i se pună sechestru pe avere, așa că a venit pregătit.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă