13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportHandbalCSM București a zdrobit Ferencvaros cu scorul de 27 la 21

CSM București a zdrobit Ferencvaros cu scorul de 27 la 21

CSM București a învins clar echipa maghiară FerencvarosFTC-Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 27-21 (16-11), sâmbătă, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu”, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

”Tigroaicele” şi-au luat astfel revanşa după ce au pierdut la Budapesta în urmă cu o săptămână, printr-un gol primit în ultima secundă.

CSM Bucureşti venea după două eşecuri consecutive în competiţie suferite în ultimele secunde, potrivit agerpres.ro.

Primele 20 de minute ale partidei au fost foarte echilibrate, dar apoi echipa antrenată de Adrian Vasile a reuşit desprinderea, de la 11-10 la 16-10.

Dacă la pauză scorul a fost 16-11, diferenţa maximă de pe tabelă a fost de şapte goluri, 19-12 şi 20-13, CSMB câştigând în cele din urmă cu 27-21.

Cea mai bună marcatoare de la CSM București în partida cu Ferencvaros a fost Cristina Neagu

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a campioanei României, cu 9 goluri. Pentru CSM au mai înscris Elizabeth Omoregie 4, Ema Ramusovic 4, Emilie Hegh Arntzen 3, Carmen Martin Berenguer 3, Alexandra Dindiligan 2, Siraba Dembele Pavlovic 1, Andrea Klikovac 1.

Marie Skurtveit Davidsen a apărat 8 şuturi (procentaj 30,77%), iar Jelena Grubisic a parat 4 (57,14%).

Golurile formaţiei Ferencvaros TC au fost înscrise de Emily Bolk 9, Greta Marton 4, Katrin Gitta Klujber 4, Antje Angela Malestein 2, Zita Szucsanszki 1, Anett Kisfaludy 1.

Blanka Biro a apărat 8 aruncări (42,11%), iar Kinga Janurik a apărat 6 (27,27%).

Meciul a fost arbitrat de francezii Karim şi Raouf Gasmi, iar delegat EHF a fost austriacul Christian Kaschuetz.

În alt meci, Rostov pe Don a dispus de Podravka Vegeta Koprivnica cu 34-23, sâmbătă fiind programată şi partida Buducnost BEMAX Podgorica – Brest Bretagne Handball. Duminică se va juca meciul Team Esbjerg – BV Borussia 09 Dortmund.

Competiţie se întrerupe până la începutul anului viitor, când CSM Bucureşti va juca în deplasare cu Brest, pe 8 ianuarie.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...
Ultima oră
Pe aceeași temă