Lusitanul a depășit borna de 700 de goluri înscrise

Cristiano Ronaldo, mai fericit cu Sarri

Starul portughez Cristiano Ronaldo, component al formației italiene Juventus, a declarat că este fericit la clubul torinez, mai ales după sosirea noului antrenor.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

24.10.2019 - 09:16

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a mărturisit că echipa joacă mult mai ofensiv după numirea tehnicianului Maurizio Sarri. „Cred că echipa progresează, avem mai multă încredere în noi. Jucăm un fotbal diferit, mai ofensiv”, a spus atacantul portughez într-o conferinţă de presă. „Rolul meu nu s-a schimbat, poate doar că am ceva mai multă libertate. Sunt bucuros fiindcă încetul cu încetul ajungem acolo unde trebuie să fie Juventus. Avem alt antrenor, un sistem diferit, jucători noi. Ne-am schimbat ca să progresăm”, a adăugat Cristiano Ronaldo. Lusitanul a continuat să-l laude pe Sarri, care l-a înlocuit pe Massimiliano Allegri. Sub bagheta acestuia din urmă, „Bătrâna Doamnă” a câştigat de cinci ori campionatul Italiei în tot atâţia ani şi a atins de două ori finala Ligii Campionilor. „Îmi place felul în care el vrea să joace echipa. Ne creăm mai multe ocazii, avem mai multă încredere în noi. Sunt fericit pentru aceste schimbări. Poate că am putea înscrie ceva mai mult, dar sunt mândru de ceea ce facem”, a spus el.

Întrebat despre faptul că a depășit borna de 700 de goluri marcate în carieră, Ronaldo a asigurat că nu se mai gândeşte la acest lucru. „Asta ţine deja de trecut. Vreau să merg mai departe. (...) Vreau să joc şi să ajut echipa să câştige noi trofee. Bineînţeles că sunt mândru de trofeele individuale, însă prioritatea e să câştig cu Juventus şi cu Portugalia”, a declarat cel cunoscut sub pseudonimul de „CR7”.

În acest sezon, sub bagheta lui Sarri, Ronaldo a reuşit cinci goluri şi o pasă decisivă în nouă meciuri disputate pentru Juventus Torino. Acesta se află în cursa pentru un nou Balon de Aur, fiind creditat cu șanse reale în disputa cu principalii contracandidați, Virgil van Dijk si Lionel Messi.

Comentarii