37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportCorlăţean: Aş vrea să discut cu Adrian Năstase, inclusiv teme de politică...

Corlăţean: Aş vrea să discut cu Adrian Năstase, inclusiv teme de politică externă, aşa, la rece

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, luni, că va dori să vorbească cu Adrian Năstase ieşirea acestuia din închisoare, menţionând că „sunt şi teme de politică externe” pe care ar vrea să le discute cu fostul premier, potrivit Mediafax.

Titus Corlăţean a spus că salută decizia justiţiei „independente” din România privind eliberarea lui Adrian Năstase din închisoare şi a precizat că se bucură pentru familia fostului premier.

Întrebat dacă se va întâlni cu Adrian Năstase şi ce ar dori să-i transmită acestuia, Titus Corlăţean a răspuns: „După ce se va linişti, pentru că e un moment important, pe care putem să-l înţelegem omeneşte, evident că voi dori să vorbesc cu dumnealui. Sunt şi teme de politică externă pe care aş dori să le discut, aşa, la rece, pentru că mizele României sunt iportante”.

Colăţean a spus că îi doreşte lui Năstase sănătate, în primul rând, şi să rămână un om puternic cu credinţă în Dumnezeu.

„Îi doresc sănătate în primul rând, să rămână un om puternic, cu credinţă în Dumnezeu, pentru că valurile astea ale vieţii pot fi mai bune, mai rele, dar până la urmă există un lucru pe care trebuie să-l înţelegem cu toţii, poate vom reuşi, mai devreme sau mai târziu, să ieşim din acest război intern în care ne aflăm de un număr de ani, şi asta spre binele României”, a adăugat Titus Colăţean.

Citeşte şi: Cheia eliberării lui Adrian Năstase 

Adrian Năstase a fost ELIBERAT. Vezi DECLARAŢIILE fostului premier

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă