Cosmin Contra a plecat din „Ștefan cel Mare”

Contra, mesaj de adio emoționant pentru fanii dinamoviști

După ce ieri a părăsit-o pe Dinamo, fostul antrenor Cosmin Contra le-a transmis fanilor echipei din Ștefan cel Mare un mesaj de adio prin intermediul unei postări pe un site de socializare.

Share

Rl online 0 comentarii

04.12.2020 - 19:23

„Dragi suporteri dinamoviști, plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.

Au fost cele mai grele 4 luni din cariera mea de antrenor, din cauza problemelor, minciunilor, promisiunilor… Nu sunt un laș! Cei care mă cunosc cu adevărat știu câte sacrificii și compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup și suflet pentru Dinamo.

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele.

Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente. Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!”, a scris Contra pe contul personal de Instagram.

Comentarii