Foto: doardinamo.ro

Contra, după despărțirea de Dinamo: „Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult”

La finalul ultimei sale şedinţe de pregătire, fostul antrenor al formației Dinamo, Cosmin Contra, a declarat că pleacă de la formaţia alb-roşie cu sentimentul că putea realiza mai mult, dar a subliniat că fiecare om are o limită, iar a sa a fost depăşită cu mult.

Share

Rl online 0 comentarii

03.12.2020 - 20:33

„Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult la Dinamo pe temă sportivă, dar asta e. Cei din conducere nu au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de faţă. Eu am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Fiecare persoană are o limită. Iar eu am ajuns peste limita mea”, a spus Contra, la baza „câinilor” de la Săftica.

„Nu regret că am venit la Dinamo. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, am venit acum trei ani, am fost aproape să iau titlul, dar am câştigat Cupa Ligii. E un club care merita acest efort al meu. Acum vreau să mă liniştesc. Nu aş mai reveni la Dinamo... Nu mai revin în România. Suporterii trebuie să înţeleagă că sunt anumite lucruri şi sănătatea, care sunt mai presus de orice. Îmi pare rău că nu putut să fac mai mult. Sigur mâine băieţii vor câştiga (n.r. - partida cu FC Argeş) şi vor continua seria asta bună începută. Mâine Jerry (n.r. - secundul său Ionel Gane) va sta pe bancă”, a adăugat tehnicianul.

Întrebat dacă jucătorii dinamovişti Borja Valle si Isma Lopez au plecat la rândul lor de la echipă, Contra a confirmat: „Da. Dar nu mă întrebaţi cum au plecat... nu e de competenţa mea”.

 

Comentarii