30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportCine este Mirel Palada, noul purtător de cuvânt al Guvernului. Vezi CV-ul...

Cine este Mirel Palada, noul purtător de cuvânt al Guvernului. Vezi CV-ul lui

Mirel Palada, consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale, a fost desemnat, vineri, noul purtător de cuvânt al Guvernului.

Mirel Palada, sociolog şi director CCSB, este cunoscut pe internet datorită blogului său Turambar. El s-a născut în comuna Telega din judeţul Prahova, dar de aproape 20 de ani locuieşte în Bucureşti, oraş pe care-l consideră un „mare Ankh-Morpork balcanic murdar şi viu şi isteric şi urît şi vesel şi plin de oportunitǎţi“.

În perioada 1991-1995 a urmat studiile Facultăţii de Matematică, pe care le-a întrerupt în favoarea celor de la Facultatea de Sociologie (1995-1999). Între 2000 şi 2003 a lucrat pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare al Media PRO, iar apoi a fost director de cercetare la Centrul Naţional Media, unul din grupurile mass-media private din România (Naţional TV, N24, Favorit TV), până în 2006.

Mirel Palada este fondatorul şi Directorul General al Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), ce oferă servicii de cercetare şi consultanţǎ în media şi politică.

Institutul CCSB a fost în centrul mai multor scandaluri. Cel mai recent este dosarul şantajului de la Antena TV. Mirel Palada şi Mihai Motoc, celălalt fondator CCSB, s-au asociat în 2006 cu Dan Voiculescu, care a preluat majoritatea acţiunilor. Partenerul lui Mirel Palada de la CCSB, a dezvăluit pentru România liberă că Dan Voiculescu făcea presiuni asupra lui să schimbe rezultate ale sondajelor în favoarea Partidului Conservator şi a aliaţilor acestuia şi în defavoarea lui Traian Băsescu şi a PDL.

Citeşte şi: Dezvăluirile foştilor parteneri ai lui Voiculescu

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă