18.7 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportCine este cel mai generos donator PDL

Cine este cel mai generos donator PDL

Cel mai generos donator PDL, Rahmati Ahadollah a donat în 2010 suma de 80.000 de lei pentru PDL, potrivit documentelor publicate în Monitorul Oficial. Rahmati Ahadollah este cetăţean român, născut în Iran, şi are 51 de ani, informează Mediafax.

El este asociat într-o fabrică de îngheţată, Dariush Product SRL, aflată în procedură de dizolvare la solicitarea asociaţilor. De asemenea, el este unic asociat în întreprinderea individuală Rahmati Ahadollah, al cărei obiect principal de activitate este comercializarea articolelor de îmbrăcăminte în magazine specializate.

Pe de altă parte, cel mai generos donator al PDL în 2010 persoană juridică este Probuilding International SA, având ca obiect de activitate “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidentiale şi nerezidenţiale”. Societatea a donat 80.000 de lei.

Asociaţi sunt Liu Zheng Henry, cetăţean canadian, născut la Beijing, care deţine 180 de acţiuni a câte 100 de lei, Laurenţiu Daniel Ţigău, care deţine 630 de acţiuni a câte 100 de lei, Dragoş Nicolae Nicolescu, care deţine 90 de acţiuni a câte 100 de lei şi Sorin Vasiu, cetăţean canadian, care deţine 180 de acţiuni a câte 100 de lei. De asemenea, printre asociaţi se numără Beijing Centergate Development and Construction Co Ltd, societate din China, care deţine 720 de acţiuni a câte 100 de lei.

Cel mai puţin generos donator al PDL în 2010 persoană juridică a fost firma Italian Magazin Impex SRL Org. Câmpina, care a donat 100 de lei.

PDL a încasat, în 2010, donaţii de la persoane fizice în valoare de 1.148.276 de lei, printre donatori numărându-se Monica Macovei – 8.100 de lei, Theodor Stolojan – 48.000 de lei şi Cristian Preda – 52.000 de lei.

PDL a publicat, în Monitorul Oficial, liste cu sumele provenite din finanţări private în 2010. Potrivit documentului, PDL a primit 1.148.276 lei din donaţii ale persoanelor fizice în 2010.

Cele mai citite

SUA şi Ucraina au încheiat un acord de apărare considerat un precursor al aderării la NATO

Preşedinţii american şi ucrainean, Joe Biden, respectiv Volodimir Zelenski au semnat joi un acord bilateral de apărare menit să întărească apărarea Ucrainei în faţa...

DISPERARE. Grindeanu modifică iar legea doar ca să scape de Spitalul CF 2 din București

După ce a fost făcut KO în această săptămână de ministrul Educației, Ligia Deca, care nu a fost de acord cu trecerea Spitalului...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...
Ultima oră
Pe aceeași temă