16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalChristian Eriksen, acord verbal cu Manchester United

Christian Eriksen, acord verbal cu Manchester United

Mijlocașul danez Christian Eriksen și-a dat acordul de principiu pentru a semna cu Manchester United, în urma unui transfer liber de contract, notează BBC.

Contractul pe termen scurt al jucătorului de 30 de ani de la Brentford s-a încheiat luna trecută.

Se crede că Eriksen s-ar fi putut întoarce și la echipa lui Thomas Frank, dar atracția de a juca pentru United s-a dovedit prea mare.

Un contract pe trei ani este în curs de pregătire pentru Eriksen, care mai are de efectuat vizita medicală pe Old Trafford.

Eriksen ar putea fi cel de-al doilea jucător pe care îl semnează United în perioada de transferuri din vară, fundașul lui Feyenoord Tyrell Malacia fiind supus unei vizite medicale la Carrington înainte de mutarea sa.

Danezul a revenit în prima ligă engleză când s-a alăturat lui Brentford în ianuarie, după ce a fost eliberat de clubul din Serie A Inter Milano.

El a fost nevoit să părăsească naționala Italiei după ce i s-a montat un defibrilator cardioverter implantabil (ICD) în urma stopului cardiac suferit la Euro 2020. Jucătorii care au ICD nu au voie să joace în Serie A.

Se crede că oportunitatea oferită lui Eriksen de către șeful Brentford și colegul său danez, iar decizia de a nu semna din nou cu Brentford nu a fost simplă, dar acum s-a decis pentru United.

Fostul club al lui Eriksen, Tottenham Hotspur, pentru care a jucat între 2013 și 2020, a fost interesat să îl aducă, dar în schimb s-a concentrat pe alte ținte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă