12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportCe pregăteşte Vanghelie pentru 1 Mai

Ce pregăteşte Vanghelie pentru 1 Mai

Organizaţia PSD Bucureşti, condusă de Marian Vanghelie, va organiz sâmbătă un marş de la Arcul de Triumf la Piaţa Victoriei, care se va încheia cu un miting de protest în faţa Guvernului, organizatorii aşteptându-se la zece mii de participanţi, potrivit Mediafax.

Membrii PSD se vor reuni la Arcul de Triumf, la ora 11.00, deplasându-se apoi pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, au declarat surse din conducerea PSD Bucureşti.

În faţa Guvernului ei vor participa la un miting de protest, care, conform surselor citate, este autorizat să înceapă la ora 12.00.

Sursele citate au arătat că organizatorii vor instala în Piaţa Victoriei o scenă unde vor ţine discursuri, pe lângă Marian Vanghelie şi alţi lideri ai filialei, şi câţiva sindicalişti.

Participanţii vor purta tricouri roşii, cu inscripţii precum “Vrem un alt Guvern, 1 MAI corect” şi “Guvernul Boc, 1 MAI rău nu se poate!” sau “Barceanu, Blaga, Videanu, 1 MAI corupt ca altul”.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă