Ce jucător al lui Manchester City va avea statuie în fața stadionului

Preşedintele clubului Manchester City a anunțat că jucătorul spaniol David Silva, care sâmbătă a evoluat în ultimul său meci pentru englezi, va avea statuie în fața stadionului Etihad Stadium.

Share

Rl online 0 comentarii

17.08.2020 - 20:04

„David este un jucător formidabill, un lider calm care i-a inspirat pe toţi cei din jurul său”, a afirmat Khaldoon Al Mubarak, președintele celor de la City. „Statuia lui David va fi o amintire de durată a momentelor minunate pe care ni le-a dăruit, nu doar ca un fotbalist incredibil, dar şi ca un ambasador care a fost o sursă de inspiraţie, ce a reprezentat tot timpul acest club cu multă demnitate”, a precizat acesta.

Monumentul urmează să fie dezvelit anul viitor, alături de un alt tribut, dedicat fostului căpitan al lui City, belgianul Vincent Kompany, care a anunțat că pune capăt carierei de jucător.

David Silva este şi fotbalistul cu cele mai multe prezenţe pentru City în cupele europene, cu 70 de meciuri în Liga Campionilor.

Campion mondial în 2010 şi european în 2008 şi 2012 cu La Roja, fostul internaţional spaniol nu a anunţat încă unde va juca în sezonul următor.

Comentarii