23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportCe a declarat Dan Motreanu la ieșirea de la DNA

Ce a declarat Dan Motreanu la ieșirea de la DNA

Deputatul PNL Dan Motreanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că procurorii i-au spus că este suspect într-un dosar, fără a-i da alte amănunte urmând să fie audiat. 

De asemenea, liberalul a precizat că va discuta cu conducerea partidului despre o eventuală demisie.

”O să discut cu conducerea partidului și vedem, după următoarea audiere voi lua o decizie”.

Dan Motreanu a stat în sediul DNA aproximativ 20 de minute, iar la ieșire a afirmat că procurorii i-au adus la cunoștință faptul că este suspect într-un dosar.

”Deocamdată mi-au adus la cunoștință calitatea de suspect, dar nu mi-au dat alte amănunte, urmează altă audiere”, a spus Motreanu.

De asemenea, întrebat dacă a fost implicat, alături de George Scutaru, în campania electorală din 2008, Motreanu a negat.

 ”Nu e nicio legătură”, a subliniat liberalul. 

Citește și: Vicepreședintele Camerei Deputaților, Dan Motreanu, la DNA. Reacția liberalului

Dan Motreanu a fost chemat, joi, la sediul DNA unde i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect într-un dosar. Surse judiciar au precizat că Motreanu este cercetat în dosarul fostului consilier prezidențial, George Scutaru. 

 

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă