20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportCătălina Ştefănescu răspunde atacurilor presei. Vezi ce spune secretara lui Dragnea

Cătălina Ştefănescu răspunde atacurilor presei. Vezi ce spune secretara lui Dragnea

Fosta secretară a lui Liviu Dragnea, Cătălina Ştefănescu, a declarat, vineri seara, într-o intervenţie telefonică la postul Realitatea TV, că este pregătită să intre în Parlament şi că vârsta nu reprezintă un obstacol pentru a reuşi în politică.

Cătălina Ştefănescu, candidat USL pentru un loc în Camera Deputaţilor, a comentat un videoclip, realizat de Realitatea TV, în care sunt prezentate opiniile cetăţenilor despre candidatura sa.

”Am văzut filmul realizat. Respect opinia cetăţenilor, dar în general, la întâlnirile (cu cetăţenii – n. red.) la care am participat am fost bine primită”, a precizat Ştefănescu.

Întrebată dacă este capabilă să îşi asume responsabilitatea funcţiei de parlamentar, fosta secretară a lui Liviu Dragnea a răspuns că vârsta nu reprezintă un obstacol.

”Nu există o vârstă potrivită pentru a candida. Am vârsta potrivită pentru a intra în Parlament. Repet, vârsta nu este un argument. În acest fel, principalul argument este că vreau să fac ceva pentru cetăţeni”, a explicat tânăra candidată.

De asemenea, Ştefănescu a spus cum va gestiona conflictele cu ceilalţi parlamentari, în eventualitatea în care va fi pusă într-o astfel de situaţie: ”Cu mult respect o să încerc să aduc argumentele cele mai potrivite (în cazul unei dispute- n.red.). În principiu, o să îmi respect educaţia pe care am primit-o până acum”.

Ştefănescu consideră că diploma în Limbi Străine o face competentă pentru funcţia de deputat, deoarece ”în Parlamentul României ajung şi medici şi profesori”.

În acelaşi timp, Cătălina Ştefănescu a precizat şi care îi sunt priorităţile după intrarea în Parlament.

”Vreau să mă ocup de problemele pe care le-au ridicat cetăţenii cu care m-am întâlnit în campanie. În principiu nu sunt problemele unei zone anume, ci ale ţării în principal. Cunosc problemele cetăţenilor, nu am trăit într-un turn de fildeş”, a adăugat aceasta.

Tânăra aspirantă pentru funcţia de deputat mai crede că românii au prejudecăţi despre anumite grupuri sociale.

”Nu vreau să judec, dar există o prejudecată în privinţa femeilor şi tinerilor în general”, a încheiat Cătălina Ştefănescu.

Cătălina Ştefănescu este una dintre cele mai tinere candidate pentru un post de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Are 23 de ani, a terminat Facultatea de Limbi Moderne, a fost secretara lui Liviu Dragnea şi candidează într-un colegiu din Turnu-Măgurele, judeţul Teleorman.

Potrivit declaraţiei de avere publicată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, Cătălina Ştefănescu are un apartament, un Citroen cumpărat în 2005 şi un credit făcut la BCR în 2011.

Citeşte şi: INCOGNITO. RL a stat de vorbă cu MISTERIOSA secretară a lui Dragnea care la 23 de ani candidează la Parlament

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă