13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportCălin Popescu Tăriceanu, reacţie după publicarea raportului MCV: Voi propune ca România...

Călin Popescu Tăriceanu, reacţie după publicarea raportului MCV: Voi propune ca România să nu mai coopereze în cadrul MCV

Preşedintele Senatului şi co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, miercuri, după publicarea raportului MCV, că îi va propune prim-ministrului Sorin Grindeanu ca România să înceteze orice formă de colaborare în cadrul MCV, acesta având un caracter discriminator.

”Raportul MCV arată progrese ireversibile în lupta anticorupție. Voi propune, într-o discuție cu premierul Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, ca România să transmită Comisiei Europene că nu mai vrea să coopereze în cadrul MCV care e unul discriminator”, a spus, miercurim președintele Senatului, Călinn Popescu Tăriceanu.


Citeşte şi: România nu scapă de MCV. Timmermans: Tendința pozitivă a țării de a lupta împotriva corupției se menține. Iohannis avertizează că cele două OUG pun în pericol combaterea corupției

Comisia Europeană a transmis un comunicat în care precizează că România va lupta în continuare împotriva corupției sub atenta supraveghere a autorităților europene.


Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie pentru săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, în dosarul retrocedării Pădurii Snagov şi a Fermei Băneasa. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă