18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCALIFICARE! România remizează alb cu Franța și merge în SEMIFINALE!

CALIFICARE! România remizează alb cu Franța și merge în SEMIFINALE!

Tricolorii a avut un parcurs de vis până acum la Euro 2019. Selecționata lui Mirel Rădoi a obținut șapte puncte, după două victorii (4-1 cu Croația și 4-2 cu Anglia) și un egal, 0-0 cu Franța. Tricolorii mici vor întâlni în semifinală campioana europeană en-titre, Germania.

De asemenea, acest rezultat ne asigură prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, lucru care nu s-a mai întâmplat de mai bine de jumătate de secol. Naționala mică a României are doar trei participări la Jocuri: Paris 1924, Helsinki 1956 și Tokyo 1964.

Iată cum a arătat componența celor două echipe:

Franța: Bernardoni – Amian, Konate, Upamecano, Sarr – Ntcham, Tousart, Guendouzi, Thuram (Del Castillo 84′)- Mateta, Ikone (Reine-Adelaide 84′)

România: I. Radu – Cr.Manea, Nedelcearu, Ad. Rus, Boboc – Nedelcu, Cicâldău (T.Băluță 59′) – Olaru (Vl. Dragomir 72′), I. Hagi, Fl. Coman – Puşcaş (Ad. Petre 83′)

România va întâlni în semifinale echipa Germaniei, joi, pe stadionul din Reggio Emilia.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă