12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportBox: Anthony Joshua a intrat în carantină

Box: Anthony Joshua a intrat în carantină

”AJ se află acasă după măsurile de carantină decise de guvern, se simte bine şi e în formă”, a declarat un purtător de cuvânt pentru tabloidul britanic The Daily Mail.

”Le urează tuturor celor care sunt afectaţi (de virus) o însănătoşire grabnică şi le adresează multe mulţumiri celor care se află în prima linie a luptei cu virusul”, a mai spus sursa citată.

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv la COVID-19 şi prezintă simptome uşoare, au anunţat, miercuri, serviciul său de presă.

Pe 9 martie, Charles a participat la serviciul religios pentru Ziua Commonwealth-ului, la Westminster Abbey, slujbă la care au fost prezenţi şi Regina Angliei, prim-ministrul Boris Johnson şi vedete ale sportului şi divertismentului, printre care şi Joshua.

Boxerul britanic ar urma să îşi pună în joc centurile de campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF şi WBO în faţa bulgarului Kubrat Pulev, pe 20 iunie, la Londra, însă probabil că meciul va fi amânat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă