13.1 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăSportBogdan Vintilă nu se teme că va fi demis de la FCSB

Bogdan Vintilă nu se teme că va fi demis de la FCSB

Tehnicianul nu a dorit să comenteze criticile patronului Gigi Becali de după partida pierdută cu Astra Giurgiu, cu scorul de 2-3.

“Eu nu comentez declaraţiile patronului niciodată. Teamă nu are de ce să-mi fie să fiu demis, până la urmă eu îmi fac meseria. Atâta timp cât sunt dorit îmi fac datoria. Nu mă gândesc la asta, eu îmi fac planuri de viitor la această echipă. Mai departe vom vedea”, a afirmat Vintilă.

Referitor la meciul cu FC Botoşani din cadrul etapei a 6-a a play-off-ului Ligii I, Vintilă a spus că nu este unul capital pentru formaţia sa: “Este un joc la fel de important ca toate celelalte. Ţinând cont că suntem 4 echipe pe 3 locuri de cupele europene consider că este important, dar nu decisiv. Mai sunt atâtea puncte puse în joc. Îmi doresc o victorie pentru ca jucătorii să-şi recapete încrederea. Au un potenţial fantastic şi jocul lor de până acum a arătat că suntem la un nivel bun, din păcate punctele nu am reuşit să le adunăm, dar cu siguranţă că vom începe cu meciul de mâine”.

În ceea ce priveşte rezultatele slabe obţinute de FCSB de la reluarea campionatului, Vintilă consideră că el este principalul vinovat.

“Este o situaţie în care normal că principalul vinovat este antrenorul. Ţinând cont de circumstanţe, că am jucat 2 etape după care s-a întrerupt campionatul 2 luni, când eram într-un moment bun… când am reînceput nu am mai avut acel elan. Eu consider că jocul de la Giurgiu a fost un accident. Au văzut şi ei momentele care au determinat acea înfrângere şi sunt şi ei conştienţi că se putea evita acea înfrângere. Eu sunt încrezător că mâine vor face un joc bun”, a mai spus Vintilă.

Antrenorul i-a transmis atacantului Adrian Popa, căruia i-a expirat contractul cu FCSB, şi care a criticat faptul că a evoluat prea puţin, că nici la echipele la care a fost legitimat înainte nu a fost folosit mai mult.

“E normal ca atunci când pleacă de la o echipă jucătorii să fie supăraţi, în primul rând pentru că nu mai au serviciu. Când pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi nu este fair-play. Să cauţi vinovaţi fără a te privi în oglindă… Dacă m-aş apuca să-i răspund punctual la tot ce a declarat el, s-ar putea să iasă în dezavantaj. Eu vreau să-i transmit un mesaj, la Al-Taawon nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Ludogoreţ la fel, la Reading, la fel. Să urmărească, să vadă cât a jucat şi apoi să vină să spună dacă noi l-am nedreptăţit. Să dai vina pe alţii nu e normal, sunt dezamăgit”, a adăugat tehnicianul.

Partida FCSB – FC Botoşani, din cadrul etapei a 6-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Cele mai citite

Alianța Dreapta Unită -USR, PMP, Forța Dreptei- și-a depus protocolul de constituire la Biroul Electoral Central

USR, PMP şi Forţa Dreptei au depus sâmbătă, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a alianţei Dreapta Unită pentru participarea la alegerile din...

Primierul britanic, Rishi Sunak a vizitat Rolls Royce în Filton alături de vicepreședintele conservatorilor, deputatul Jack Lopresti

În data de joi, 14 februarie, prim-ministrul a vizitat facilitatea Rolls Royce alături de Jack Lopresti MP, membrul Parlamentului pentru zona respectivă. Această vizită...

Atacuri ale hackerilor pro-ruși asupra băncilor din România. BCR şi Banca Transilvania au semnalat probleme

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a emis o avertizare privind recentele atacuri cibernetice de tip Distributed Denial of Service (DDoS), care au avut loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă