19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportBoc: Udrea nu şi-a cumpărat genţile şi tocurile după intrarea în politică,...

Boc: Udrea nu şi-a cumpărat genţile şi tocurile după intrarea în politică, a venit cu ele

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a vorbit, joi seară, despre genţile, poşetele şi tocurile Elenei Udrea, arătând că aceasta nu le-a cumpărat după ce a intrat în politică, ci a venit cu ele din activitata ei profesională.Emil Boc a făcut aceste precizări la întâlnirea în care Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea pentru şefia PDL în faţa organizaţiei PDL Bucureşti, potrivit Mediafax.

“Unii mi-au spus: domne prea multe genţi, prea multe poşete, prea multe tocuri. Acum, dacă bărbaţilor nu le-ar plăce femeile cu toc, probabil că femeile nu ar purta tocuri. Nu mă pronunţ cât de înalte trebuie să fie sau cât de joase, este o chestiune de gust, eu vă spun că în politică nu trebuie să ai sau să nu ai pantofi cu toc sau genţi, e important ca acele genţi pe care le-ai cumpărat să le fi cumpărat înainte să fi intrat în politică. Or, Elena Udrea nu le-a cumpărat după ce a intrat în politică ci a venit cu ele din activitatea ei profesională, iar dovada cea mai importantă este că după ce nu a mai fost ministru nu s-a legat niciun act de corupţie şi asta e important pentru un om politic”, a precizat Emil Boc.

El a mai spus că n-o fi nicio problemă ca o femeie să conducă PDL, arătând că asta face parte din logica firească a evoluţiei lucrurilor.

“Care ar fi problema ca o femeie să conducă PDL? Vă spun nu ar fi nicio problemă ca Elena Udrea să conducă PDL, pentru că ea face parte din logica firească a evoluţiei lucrurilor, iar dacă e vorba de faptul că preşedintele României a susţinut-o nu numai pe Elena Udrea ci şi pe Emil Boc, pe Vasile Blaga, pe Anca Boagiu, pe Sulfina Barbu şi foarte mulţi colegi cărora le-a oferit o şansă, indiferent că au fost bărbaţi sau femei”, a mai spus Emil Boc.

Boc a prezentat motivele pentru care o susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului, arătând că aceasta poate să facă o opoziţie “dură, de fier, la adresa USL”, să recâştige electoratul de dreapta al PDL, să păstreze parteneriatul cu preşedintele României şi să asigure în 2016 revenirea la guvernare a PDL ca principală forţă politică, “nu ca partid de buzunar”.

Fostul prmier a mai spus că PDL în momentul actual “nu face opoziţie, din nefericire” şi a precizat că Elena Udrea “nu are nicio reţinere pentru a se bate pentru PDL şi pentru a fi liderul opoziţiei din România”.

Emil Boc a vorbit şi despre parteneriatul PDL cu Traian Băsescu, arătând că acesta trebuie menţinut şi apreciind drept o greşeală fundamentală afirmaţiile celor care susţin că nu este nevoie de acest parteneriat.

“Sunt unii care spun că nu avem nevoie de acest parteneriat, este o greşeală fundamentală să-ţi îndepărtezi un parteneriat pe care-l ai alături de tine doar pentru orgolii personale. Pentru a menţine acest parteneriat trebuie ca şi preşedintele (Traian Băsescu n.r.) să dorească un parteneriat cu liderul partidului”, a mai spus Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 15 februarie, că Elenea Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui “să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine” şi să mai renunţe la tocuri.

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă