32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportBoc, supraînălţat mai ceva decât digul de la Săuceşti

Boc, supraînălţat mai ceva decât digul de la Săuceşti

Autorităţile locale din Botoşani au avut grijă de imaginea premierului Emil Boc. La şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă acestea au făcut în aşa fel încât primul-ministru să pară a fi una dintre cele mai înalte persoane aflate la masa de lucru. Premierul României este o persoană scundă, iar asta iese în evidenţă în orice moment în care lângă el se află o persoană de o înălţime medie. Se pare că acest aspect trebuie remediat cu fiecare ocazie în parte. 

Totul a fost aranjat încă dinainte ca premierul să ajungă în sală. Scaunul pe care urma să se aşeze Boc a fost înălţat la maxim, în timp ce restul scaunelor au fost lăsate cât s-a putut de jos. 

Din fotografii reiese clar care este diferenţa de gabarit între premierul Boc şi prefectul Cristian Roman, precum şi faţă de Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor. Cei doi l-au flancat pe premier în timpul şedinţei de la Botoşani doar că, surpriză, Emil Boc era mai înalt decât aceştia. Pentru cei care nu ştiu cam cât de înalt este premierul Boc,  dar şi cât de impozanţi sunt prefectul Roman sau ministrul Vlădescu, imaginile de la Botoşani ar lăsa impresia, falsă de altfel, că şeful Executivului ar fi un urmaş al lui Ghiţă Mureşan.

Vizitele din ce în ce mai dese în zonele inundate par ai fi priit primului-ministru şi, după cum se ştie, apa ajută la creştere. Nici digul de la Săuceşti nu a fost supraînălţat atât de mult cât a fost supraînălţat Emil Boc în şedinţa din Palatul Administrativ de la Botoşani.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă