17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportBoc, după Colegiul Director al PDL: Premierul evaluează şefi de agenţii şi...

Boc, după Colegiul Director al PDL: Premierul evaluează şefi de agenţii şi secretari de stat

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director al PDL, răspunzând unei întrebări referitoare la Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, că evaluarea secretarilor de stat şi a şefilor de agenţii aparţine prim-ministrului, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă s-a discutat în partid despre schimbarea preşedinţilor ANAF şi CNAS, Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, Boc a răspuns: “Evaluarea secretarilor de stat şi a şefilor de agenţii aparţine premierului”.

Preşedintele PDL a adăugat că acest lucru s-a întâmplat şi pe vreme când el era premier.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea declara, duminică, înainte Colegiului Director, că nu a auzit în interiorul partidului ca preşedinţii ANAF şi CNAS, Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, să fie vizaţi de schimbare.

Udrea declara, sâmbătă seară, la Realitatea TV, întrebată despre eventuale intenţii în PDL privind schimbarea lui Sorin Blejnar de la şfia ANAF, că nu este bine să faci astfel de schimbări pentru că există presiune, ci doar când sunt probleme.

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...
Ultima oră
Pe aceeași temă