10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportBelinda Bencic a câștigat turneul WTA Abu Dhabi Open 2023

Belinda Bencic a câștigat turneul WTA Abu Dhabi Open 2023

Belinda Bencic, a doua favorită, a surclasat-o pe Liudmila Samsonova, a opta favorită, și a câștigat duminică titlul la simplu feminin la Abu Dhabi Open 2023.

Belinda a trecut de rivala sa cu 1-6, 7-6(8), 6-4 și a ridicat coroana WTA 500.

Bencic, numărul 9 mondial şi a doua favorită a competiţiei din Emiratele Arabe Unite, a salvat trei mingi de meci în setul secund, pe care l-a câştigat la tiebreak, după ce Samsonova reuşise să se impună cu uşurinţă setul de debut (6-1), notează Agerpres.

Elveţianca a reuşit să-şi adjudece apoi şi setul al treilea (6-4), încheind victorioasă un meci care a durat în total două ore şi 48 de minute de joc, pentru a-şi trece în palmares al optulea titlu WTA la simplu din cariera sa.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă