13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportBaschetVlad Moldoveanu spune adio baschetului: „Fac acest pas pentru copii”

Vlad Moldoveanu spune adio baschetului: „Fac acest pas pentru copii”

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă la vârsta de 35 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sala de trofee a CS Dinamo.

„Este un moment greu pentru mine, deoarece asta fac de când m-am născut. E momentul să-mi schimb priorităţile, să las baschetul pe locul 2. Fac acest pas pentru copii. Sunt mulţumit cu ce am realizat în carieră, ştiu că am muncit pentru tot”, a mărturisit Moldoveanu, citat de pagina de Facebook a clubului.

„Nu am regrete, cred că mi-am atins potenţialul. Mi-am atins întotdeauna limitele fizice şi psihic, chiar un pic mai mult din punct de vedere fizic. Legat de următorul pas, vom vedea ce va fi. Se spune că sportivul are o primă moarte, dar e viaţă şi după baschet”, a declarat Vlad Moldoveanu.

După ce a jucat în liga universitară nord-americană (NCAA), Moldoveanu a evoluat la Benetton Treviso, Le Havre, Kalev/Cramo (Estonia), Turow Zgorzelec (Polonia), Stelmet Zielona Gora (Polonia), U-BT Cluj-Napoca, Buyukcekmece (Turcia), Ifaistos Limnou (Grecia), CSO Voluntari şi CS Dinamo.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă