1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportBaschetU-BT Cluj-Napoca a obținut încă un succes în EuroCup. „Studenții” au învins...

U-BT Cluj-Napoca a obținut încă un succes în EuroCup. „Studenții” au învins campioana Germaniei

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a obținut al cincilea succes în grupa B din EuroCup, după ce s-a impus cu 86-75 (26-14, 25-10, 13-24, 22-27), pe teren propriu, în fața formației germane Ratiopharm Ulm.

Campioana României a făcut o primă jumătate de meci excelentă, iar la pauză avea un avans de 27 de puncte (51-24). Oaspeţii au controlat ultimele 20 de minute ale partidei, dar nu au reuşit decât să reducă din ecart. La final, „studenții” s-au impus la o diferenţă de 11 puncte.

După acest succes, „U” e pe locul secund în grupă, cu cinci victorii și o înfrângere. În etapa a şaptea, clujenii vor întâlni, în deplasare, formația italiană Dolomiti Energia Trento.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă