3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportBaschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu...

Baschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu Covid-19

Transferat de Nets în vara trecută, Durant, care nu a putut juca în acest sezon din cauza unei rupturi la tendonul lui Ahile, încă departe de a fi vindecată, a îndemnat la “prudenţă”.

“Aveţi grijă de voi şi staţi în carantină. O vom scoate noi la capăt”, a spus pentru The Athletic jucătorul în vârstă de 31 de ani, dublu campion al NBA cu Golden State Warriors (2017, 2018) şi MVP-ul sezonului în 2014.

Anterior, franciza din Brooklyn a anunţat că patru jucători ai echipei sale au fost testaţi pozitiv la Covid-19, fără a dezvălui identitatea lor.

Cei patru jucători testaţi pozitiv se adaugă altor trei jucători din NBA a căror identitate este cunoscută: francezul Rudy Gobert, primul caz din NBA pozitiv, coechipierul său de la Utah Jazz, Donovan Mitchell, şi Christian Wood (Detroit Pistons).

Liga a anunţat, miercurea trecută, că suspendă toate meciurile din acest sezon după depistarea primului jucător infectat cu coronavirus, francezul Rudy Gobert.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă