8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSport"Balonul de Aur" din fotbalul feminin i-a pus gând rău lui Donald...

“Balonul de Aur” din fotbalul feminin i-a pus gând rău lui Donald Trump

Cu ocazia ceremoniei organizate de revista americană Sport Illustrated, care a desemnat-o luni personalitatea sportivă a anului, Megan Rapinoe şi-a anunţat intenţia de a se lansa în politică, dar nu din calitatea de candidat, ci se va implica de anul viitor în campania prezidenţială americană alături de viitorul candidat democrat.

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, marţi, Rapinoe a făcut o aluzie transparentă la Donald Trump, explicând că în opinia sa “lucrul cel mai important este de a-l scoate pe acest maniac de la Casa Albă”.

Megan Rapinoe a stârnit furia preşedintelui american când a anunţat că nu va merge la Casa Albă în cazul unei victorii la Cupa Mondială.

“Dacă va trebui să bat la uşile oamenilor pentru a-i convinge să voteze (pe democraţi), o voi face”, a spus ea.

Rapinoe (34 ani), un simbol al luptei pentru drepturile LGBT şi pentru egalitatea între bărbaţi şi femei, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Cupei Mondiale de anul acesta şi a cucerit şi titlul de cea mai bună marcatoare.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă