15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportAtletismMaratonul Bucureștiului l-a câștigat un polițist din Republica Moldova

Maratonul Bucureștiului l-a câștigat un polițist din Republica Moldova

Maratonul Bucureștiului l-a câștigat un polițist din Republica Moldova, Ivan Siuris.

Concursul denumit Maratonul Bucureștiului s-a desfășurat în zilele de sâmbătă și duminică. Proba cea mai lungă, de peste 42 de kilometri, s-a ținut duminică, 31 octombrie 2021.

Ivan Siuris, câștigătorul Maratonului Bucureștiului, are 30 de ani și câștigase, tot în anul 2021, Maratonul Chișinăului. La București, pe locul al doilea, imediat după Ivan Siuris, s-a plasat Alexandru Corneschi din România. Pe locul al treilea s-a plasat Ognjen Stojanovic (Serbia).

Ivan Siuris a terminat traseul cu un timp de 2 ore, 16 minute şi 35 de secunde. Corneschi a avut 2 ore, 16 minute şi 49 de secunde și a obținut locul al doilea.

Presa de la Chișinău relatează că Ivan Siuris lucrează în forțele speciale ale Poliției Republicii Moldova.

La femei, Maratonul Bucureștiului a fost câștigat de românca Adelina Paulina Bălţoi.

Participanții la maraton au putut beneficia, înainte de concurs, de o testare gratuită anti – Covid.

Maratonul Bucureștiului l-a câștigat un polițist din Republica Moldova

“Maratonul Bucureștiului 2021 a avut loc sâmbătă și duminică, după un an de pauză, demonstrând că suntem pe drumul cel bun – vaccinarea și luarea de măsuri suplimentare de siguranță au făcut posibilă organizarea acestui eveniment. Într-o perioadă nesigură și dificilă, peste 3200 de oameni s-au bucurat în acest weekend de emoția cursei și de spiritul competiției. La cursele virtuale, înscrierile sunt încă deschise până pe 13 noiembrie. Locurile întâi au fost împărțite în mod egal între România și Republica Moldova, iar câțiva câștigători și-au bătut recordurile personale”, precizează un comunicat de presă transmis de Bucharest Running Club.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă